Klooster Café

Café im Kaminzimmer Kloster Graefenthal Café Kloster Graefenthal Café im Kloster Graefenthal

Café - een plek voor genieters

Bezoek ook ons gezellige café met terras in het hoofdgebouw van het klooster, de perfecte locatie voor iedereen die van het leven geniet. In het café kunt u zich tegoed doen aan warme en koude drankjes, hemelse huisgemaakte taart en heerlijke koffie, cappuccino en latte in een hartveroverende atmosfeer.

Mijmer weg richting middeleeuwen, de oude muren vertellen u over de geschiedenis. Laat u imponeren door het meer dat onder natuurbescherming valt. Kijk rond en zie hoe de pauwen en kippen zich vrij over het idyllische landgoed bewegen.

In het café staat het eigen gebrouwen Graefenthaler bier al voor u koud. Het natuurzuivere, dorstlessende nat is vandaag de dag nog net zo geliefd als toentertijd. Onze kleine kaart bestaat uit verschillende hartige en zoete specialiteiten, zoals onze Graefenthaler kloosterbierkaas en de befaamde huisgemaakte Graefenthaler dadeltaart. Alles wordt met liefde voor u bereid.

Daarnaast is er de mogelijkheid om met kleine of grote groepen een rondleiding over het landgoed en door het hoofdgebouw te boeken. Bel ons op om te reserveren of nadere informatie en mogelijkheden op te vragen.
Het kloostercafé is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Andere tijdstippen zijn op afspraak ook mogelijk.

Telefoonnummer: +49 2823 9288 780
 

Referenzen